نویسنده = %D9%85%D8%B5%D8%B7%D9%81%DB%8C %D9%85%D8%B8%D8%A7%D9%87%D8%B1%DB%8C %D8%B7%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C
اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم

دوره 9، شماره 1، آذر 1400، صفحه 63-79

10.22104/jift.2021.5078.2055

زینب ایزدی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ فخری شهیدی

اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم


ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو

دوره 6، شماره 2، بهمن 1397، صفحه 187-200

10.22104/jift.2018.3036.1734

مجید هاشمی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ الناز میلانی

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو