نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF %D9%87%D8%A7%D8%AF%DB%8C %D8%AE%D9%88%D8%B4 %D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%D8%A7
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز

دوره 10، شماره 1، آبان 1401، صفحه 15-33

10.22104/ift.2022.5637.2102

ادریس رحمتی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ احمد بناکار؛ محمدتقی عبادی؛ زهره حمیدی اصفهانی

بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز


تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای

دوره 9، شماره 1، آذر 1400، صفحه 47-61

10.22104/jift.2021.5049.2054

احسان فرتاش نعیمی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ سلیمان عباسی

تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای