نویسنده = %D8%B2%DB%8C%D9%86%D8%A8 %D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA %D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85 %D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87 %D9%85%D9%88%D8%B3%D9%88%DB%8C
بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد

دوره 5، شماره 1، آذر 1396، صفحه 141-150

10.22104/jift.2017.491

الهام رخشی؛ سیدهادی رضوی؛ محمدتقی گلمکانی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی