نویسنده = %D8%B2%D9%87%D8%B1%D8%A7 %D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%88%DB%8C %D9%88%D9%86%DA%A9
Analyzing the Chemical Composition and Quality Attributes of Cocoa Butter from Different Producers: A Comparative Study

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 آذر 1402

10.22104/ift.2023.6560.2158

زهرا پیراوی ونک؛ سولماز عابدین زاده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ مریم قراچورلو


بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 1، آبان 1399، صفحه 83-95

10.22104/jift.2020.4120.1958

لیلا صداقت بروجنی؛ مهرداد قوامی؛ زهرا پیراوی ونک؛ عبداله قاسمی پیربلوطی

بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ