نویسنده = %D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D9%86 %D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%B1%DB%8C
بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 3، شماره 4، شهریور 1395، صفحه 47-56

10.22104/jift.2016.322

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ احمد نصرالله زاده


تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 23-32

10.22104/jift.2016.283

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد