نویسنده = %D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C %D8%AE%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D9%87 %D9%BE%D9%88%D8%B1
طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 611-625

10.22104/jift.2020.3955.1930

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور

طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو


بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 417-431

10.22104/jift.2020.3827.1906

مهدی شفیع؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین آق خانی؛ مهدی ترکیان

بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی


مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه

دوره 4، شماره 2، دی 1395، صفحه 101-114

10.22104/jift.2016.402

اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین عباسپور فرد


کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک

دوره 2، شماره 4، مرداد 1394، صفحه 103-114

10.22104/jift.2015.207

رسول خدابخشیان؛ باقر عمادی؛ مهدی خجسته پور؛ محمود رضا گلزاریان؛ آمنه سازگارنیا