نویسنده = %D8%B5%D8%AF%DB%8C%D9%81 %D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%B1%D8%AF %D8%AF%D9%85%DB%8C%D8%B1%DA%86%DB%8C
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای

دوره 11، شماره 1، آبان 1402، صفحه 35-45

10.22104/ift.2023.1344

زهرا پیراوی ونک؛ سولماز عابدین زاده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ مریم قراچورلو

آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای


پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک

دوره 6، شماره 4، مرداد 1398، صفحه 483-496

10.22104/jift.2019.3132.1752

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ یونس زاهدی؛ رضوان شاددل

پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک