نویسنده = %DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B4 %D8%AE%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C %D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C
اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 1-10

10.22104/jift.2015.125

وجیهه فدایی نوغانی؛ صدیقه مزینانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ عاطفه اسلامی مشکنانی؛ ابوالفضل میرزاده


جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 97-107

10.22104/jift.2015.132

زهرا بیگ محمدی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمد علی سحری؛ کیانوش خسروی دارانی


بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 59-70

10.22104/jift.2015.87

عاطفه اسلامی مشکنانی؛ وجیهه فدایی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ صدیقه مزینانی


بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 39-48

10.22104/jift.2014.67

رامونا مسعود؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی