نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبگیری اسمزی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشک‌شده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 133-150]
  • آبگیری اسمزی بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 65-76]
  • آرد برنج تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 107-118]
  • آلژینات کلسیم اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 31-43]
  • آلژینات کلسیم ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده‌مانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 151-160]
  • آنتی اکسیدان استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 121-135]
  • آنتی اکسیدان بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 57-66]
  • آنتی‌اکسیدان تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 17-29]
  • آنتوسیانین استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 121-135]
  • آنزیم اینولیناز تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عامل‌دارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 79-91]
  • آهنگ ثابت خشک‌شدن بررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشک‌شدن در مدل‌های شبیه‌سازی با استفاده از پیش‌تیمارهای مختلف [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 39-51]
  • آون هوای داغ اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 1-16]

ا

  • ادویه‏ جات تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]
  • ایزوپروپانول استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 13-20]
  • ایزوفلاونوئیدها استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
  • ایزوله پروتئین سویا تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عامل‌دارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 79-91]
  • اسانس اکالیپتوس گلوبولوس ارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 119-132]
  • استات سلولز بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 55-66]
  • استخراج استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 13-20]
  • استخراج بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 1-12]
  • استخراج چند مرحله ای با حلال استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
  • استخراج کلروفیل تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 67-76]
  • اسید چرب غیر اشباع بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 57-66]
  • اسید فیتیک اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 33-41]
  • اسید لاکتیک باکتری اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 33-41]
  • اکستروژن ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 143-157]
  • اکسیداسیون نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 77-88]
  • اکسیژن یگانه بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 57-66]
  • الکترواسپری استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]
  • المان محدود مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 101-114]
  • امواج فراصوت مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 25-37]
  • امواج فراصوت استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
  • امواج مایکروویو استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
  • امولسیفایر بررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 45-55]
  • امولسیون بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 103-119]
  • اناریجه بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 45-57]
  • انتقال جرم بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 65-76]
  • اولتراسونیک استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 13-20]

ب

  • بازده تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 67-76]
  • بافت فراکتالی سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 43-54]
  • بتاسیانین تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 115-129]
  • بتاکاروتن ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشک‌شده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 133-150]
  • بتالایین تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 115-129]
  • برشته کردن ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 81-99]
  • بروموتیمول بلو بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 55-66]
  • بسته بندی فعال ارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 119-132]
  • بسته‌بندی مواد غذایی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم‌های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 17-32]
  • بسته‌بندی هوشمند بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 55-66]
  • بهینه سازی بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 65-76]

پ

  • پاشش الکتروهیدرودینامیکی بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی‌های فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 31-43]
  • پردازش تصویر طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
  • پروبیوتیک اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 31-43]
  • پروتئین سویا استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
  • پروتئین میوفیبریل بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 77-92]
  • پلی فنول استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 121-135]
  • پنیر فرایندشده بررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 45-55]
  • پودر گیاه تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]

ت

  • تازگی شیر کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 53-63]
  • تثبیت کووالانسی تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عامل‌دارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 79-91]
  • تخلخل ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 143-157]
  • تخم مرغ طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
  • ترکیب اسید چرب تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 21-29]
  • توان مادون قرمز ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 81-99]
  • توکوفرول‌ها تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 21-29]

ج

  • جذب رطوبت تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
  • جذب روغن ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 143-157]
  • جریان‌پذیری تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 17-29]

چ

  • چروکیدگی مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 101-114]
  • چروکیدگی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشک‌شده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 133-150]
  • چغندر قرمز تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 115-129]

ح

  • حسی ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 143-157]
  • حسگر خازنی کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 53-63]
  • حسگر دی‌الکتریک آزمون در حال جریان یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 131-140]

خ

  • خاصیت ضدباکتری بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم‌های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 17-32]
  • خشک کردن بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 93-102]
  • خشک کردن اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 1-16]
  • خشک کردن بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 45-57]
  • خشک کردن ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک‌کن استوانه‌ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 1-10]
  • خشک کن استوانه ای دوار ناپیوسته ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک‌کن استوانه‌ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 1-10]
  • خشک کن پاششی اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 1-15]
  • خشک‌کن جریان هوای گرم بررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشک‌شدن در مدل‌های شبیه‌سازی با استفاده از پیش‌تیمارهای مختلف [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 39-51]
  • خشک کن همرفتی مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 101-114]
  • خلر ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 143-157]
  • خواص آنتی‌اکسیدانی بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 141-149]
  • خواص حرارتی و نوری اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 89-105]
  • خواص فیزیکی‌شیمیایی اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 1-15]
  • خواص کششی تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
  • خواص مکانیکی بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 77-92]

د

  • در حال جریان آزمون در حال جریان یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 131-140]
  • درخت تصمیم نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 77-88]
  • درصد بریکس آزمون در حال جریان یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 131-140]
  • درصد ترک خوردگی ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک‌کن استوانه‌ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 1-10]
  • درصد شکست بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 93-102]

ذ

  • ذرت ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک‌کن استوانه‌ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 1-10]

ر

  • ریزپوشانی اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 31-43]
  • ریزپوشانی استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]
  • ریزپوشانی دو لایه ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده‌مانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 151-160]
  • ریزساختار اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 1-15]
  • رنگ ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 143-157]
  • رنگ خوراکی قرمز تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 115-129]
  • رنگ سنجی اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 89-105]
  • روش اویلر لاگرانژ دلخواه مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 101-114]
  • روش‌شناسی سطح پاسخ مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 25-37]
  • روش فراصوت تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 67-76]
  • روغن ریزجلبک استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 13-20]
  • روغن زیتون نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 77-88]
  • روغن سیاه‌دانه تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 21-29]

ز

  • زردچوبه بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 1-12]
  • زیره سبز تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]
  • زیست پلیمر زیست تخریب پذیر بررسی کمیت و انتشار نایسین استفاده شده در فیلم زئین ذرت بر کاهش جمعیت میکروکوکوس لوتئوس [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 123-141]
  • زیست‌فعال تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 17-29]
  • زمان انبارمانی طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
  • زمان خشک شدن بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 93-102]
  • زنده‌مانی ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده‌مانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 151-160]
  • زولنگ مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 25-37]
  • زئین ذرت بررسی کمیت و انتشار نایسین استفاده شده در فیلم زئین ذرت بر کاهش جمعیت میکروکوکوس لوتئوس [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 123-141]

س

  • سامانه بینایی ماشین سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 43-54]
  • سبوس اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 33-41]
  • سرعت جریان هوا بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 93-102]
  • سرم آلبومین گاوی تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عامل‌دارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 79-91]
  • سینتیک ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 81-99]
  • سینتیک خشک‌کردن بررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشک‌شدن در مدل‌های شبیه‌سازی با استفاده از پیش‌تیمارهای مختلف [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 39-51]
  • سوکسله مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 25-37]

ش

  • شاتوت تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 67-76]
  • شبکه‌ عصبی بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی‌های فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 31-43]
  • شبکه عصبی مصنوعی نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 77-88]
  • شربت چغندرقند آزمون در حال جریان یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 131-140]
  • شیره خرما اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 1-15]
  • شلتوک بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 93-102]
  • شیمی- فیزیکی تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 17-29]
  • شناساگر هالوکرومیک بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 55-66]
  • شنبلیله تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]

ص

  • صمغ زانتان تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 107-118]
  • صمغ فارسی بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 103-119]

ط

  • طبقه بندی پارزن طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
  • طرح باکس-بنکن استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 121-135]
  • طیف‌نگاری توان دی‌الکتریک کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 53-63]

ع

  • عصاره آویشن شیرازی بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 141-149]
  • علف چشمه اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 1-16]

ف

  • فیتو استروژن استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
  • فراپالوده بررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 45-55]
  • فرایند حرارتی بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 103-119]
  • فرکانس تشدید آزمون در حال جریان یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 131-140]
  • فساد مواد غذایی بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 55-66]
  • فعالیت ضد رادیکالی مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 25-37]
  • فعالیت فیتازی اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 33-41]
  • فیلم تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
  • فناوری سرماسیاب تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]
  • فندق ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 81-99]

ق

  • قهوه ای شدن آنزیمی سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 43-54]

ک

  • کارایی تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 151-161]
  • کافئین استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]
  • کاکتوس قرمز تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 115-129]
  • کامپوزیت تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 151-161]
  • کتیرا تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 151-161]
  • کیتوزان اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 31-43]
  • کیتوزان تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 151-161]
  • کدوحلوایی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشک‌شده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 133-150]
  • کریوژنیک تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]
  • کیک فاقد گلوتن تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 107-118]
  • کنسانتره پروتئین آب پنیر بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 103-119]
  • کنسانتره پروتئین بادام شیرین تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 107-118]
  • کورکومین بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 1-12]

گ

  • گرمانرم تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
  • گلبرگ زعفران استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 121-135]
  • گلیسرول تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
  • گل گاوزبان ایرانی بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 57-66]
  • گوجه‌فرنگی ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده‌مانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 151-160]
  • گوشت شترمرغ بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 65-76]
  • گونه های فعال اکسیژن بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 57-66]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده‌مانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 151-160]
  • لاکتوباسیلوس کازئی اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 31-43]
  • لایه‌های سیب بررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشک‌شدن در مدل‌های شبیه‌سازی با استفاده از پیش‌تیمارهای مختلف [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 39-51]
  • لیپوزوم استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]

م

  • ماشین بینایی نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 77-88]
  • مایع یونی کربماتی بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 1-12]
  • مایکروویو اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 1-16]
  • مایکروویو ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشک‌شده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 133-150]
  • مایکروویو تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 21-29]
  • مالتودکسترین اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 1-15]
  • ماندگاری کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 53-63]
  • مخمر اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 33-41]
  • میدان الکتریکی متناوب تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 21-29]
  • مدل بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 45-57]
  • مدل پرسپترون چند لایه بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی‌های فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 31-43]
  • مدل تابع پایه‌ شعاعی بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی‌های فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 31-43]
  • مدلسازی بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 65-76]
  • مساحت کیسه هوایی طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
  • مقاومت به کشش ارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 119-132]
  • میکروکوکوس لوتئوس بررسی کمیت و انتشار نایسین استفاده شده در فیلم زئین ذرت بر کاهش جمعیت میکروکوکوس لوتئوس [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 123-141]
  • موز مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 101-114]
  • مونت موریلونیت اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 89-105]

ن

  • نانوبیوکامپوزیت بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم‌های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 17-32]
  • نانوذرات فلزی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم‌های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 17-32]
  • نانوذرات مغناطیسی تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عامل‌دارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 79-91]
  • نانوساختار اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 89-105]
  • نانوکامپوزیت بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 77-92]
  • نانوکریستال سلولز بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 77-92]
  • نشاسته بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم‌های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 17-32]
  • نشاسته تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
  • نشاسته اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 89-105]
  • نفوذ پذیری به بخار آب ارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 119-132]
  • نمونه های سیب و موز سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 43-54]
  • نیوزوم استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]

و

  • واحد هاو طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
  • ویژگی‌های فیزیکی بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی‌های فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 31-43]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 107-118]
  • ویسکوزیته بررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 45-55]

ه

  • هیدروژل بارگذارى شده استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]
  • هگزان استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 13-20]
  • هم‌تبلوری تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 17-29]