نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرد بدون گلوتن بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 521-532]
  • آلفا-آمیلاز تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
  • آنالیز حساسیت استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 91-103]
  • آنتی اکسیدان بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 583-599]

ا

  • اتوکلاو ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 187-200]
  • ادویه قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 219-231]
  • ارزیابی حسی مدل‏ سازی ریاضی فرایند خشک ‏کردن با هوای گرم برش ‏های به با پیش‏ تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال‏ سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
  • ارزیابی کیفیت بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 257-276]
  • ایزوله پروتئین آب پنیر تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی‌های نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 533-547]
  • اسانس نعناع تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
  • اسپیرولینا بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 583-599]
  • اکستروژن تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 549-565]
  • اگزرژی تحلیل انرژی و اگزرژی یک خشک‌کن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 421-439]
  • الکتروریزپوشانی الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست‌دسترسی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 467-481]
  • الکتروریسی تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
  • الکتروریسی الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست‌دسترسی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 467-481]
  • الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
  • الگوریتم کرم شب تاب تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 323-339]
  • انرژی تحلیل انرژی و اگزرژی یک خشک‌کن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 421-439]
  • انرژی فعالسازی سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
  • انرژی مصرفی خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 233-245]
  • اهمیک بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 247-256]

ب

  • بادام کوهی تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 55-73]
  • بارگذاری طبقه‌بندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 507-520]
  • بازدهی استخراج تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 399-408]
  • برشته کردن تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 55-73]
  • برشته کردن بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 121-136]
  • برنج بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 521-532]
  • بره موم تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 293-304]
  • بره موم بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 567-581]
  • بلانچینگ بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 247-256]
  • بینی الکترونیک قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 219-231]
  • بینی الکترونیک به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 351-362]
  • بینایی ماشین بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 257-276]
  • به مدل‏ سازی ریاضی فرایند خشک ‏کردن با هوای گرم برش ‏های به با پیش‏ تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال‏ سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
  • بهارنارنج بررسی ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی ریزکپسول‌های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک‌کردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
  • بهینه یابی بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 121-136]
  • بهینه سازی مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 277-292]

پ

  • پایداری حرارتی اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 149-159]
  • پپتیدهای زیست فعال بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 583-599]
  • پرتقال مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 161-174]
  • پردازش تصویر طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 341-350]
  • پردازش تصویر استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 91-103]
  • پروفیل اسیدهای چرب پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 483-496]
  • پسته مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 277-292]
  • پیش تیمار بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 247-256]
  • پیش تیمار اسمزی مدل‏ سازی ریاضی فرایند خشک ‏کردن با هوای گرم برش ‏های به با پیش‏ تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال‏ سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
  • پیش تیمار مایکروویو پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 483-496]
  • پکتیناز پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 45-54]

ت

  • تثبیت هم زمان آنزیم ها تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
  • تجمع آنزیمی با اتصالات جانبی نانو مغناطیسی تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
  • تخمیر کنترل شده بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 379-397]
  • ترکیبات فنلی کل تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 293-304]
  • ترکیبات فنولی اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]
  • ترکیبات فنولی بررسی ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی ریزکپسول‌های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک‌کردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
  • تصفیه آنزیمی پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 45-54]
  • تفاله گوجه‌فرنگی تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 549-565]
  • تقلب سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 75-89]
  • تقلب تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 137-148]
  • تقلب امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 409-420]
  • تیمار گرمایی تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 363-378]
  • توزیع دما تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 363-378]
  • توکوفرول‌ها پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 483-496]

چ

  • چای سیاه به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 351-362]
  • چغندر قند پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 45-54]

ح

  • حرارت‌دهی مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 277-292]
  • حسگر دی‌الکتریک امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 409-420]
  • حسگرهای اکسید فلزی به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 351-362]
  • حمام التراسونیک تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی‌های نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 533-547]
  • حمام فراصوت اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]

خ

  • خاصیت ضدمیکروبی بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 567-581]
  • خیساندن تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 293-304]
  • خشک کردن مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 161-174]
  • خشک کردن مدل‏ سازی ریاضی فرایند خشک ‏کردن با هوای گرم برش ‏های به با پیش‏ تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال‏ سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
  • خشک‌کردن خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 233-245]
  • خـشک‌کردن سینتیک خـشک‌کردن فیلم های زیست‌تخریب‌پذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 1-8]
  • خشک‌کردن پاششی بررسی ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی ریزکپسول‌های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک‌کردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
  • خشک‌کن تحلیل انرژی و اگزرژی یک خشک‌کن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 421-439]
  • خشک کن الکتریکی تعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 31-44]
  • خشک کن انجمادی ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 19-30]
  • خشک کن سنتی تعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 31-44]
  • خشک کن مایکروویو تعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 31-44]
  • خشک‌کن مایکروویو سینتیک خـشک‌کردن فیلم های زیست‌تخریب‌پذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 1-8]
  • خشک کن هوای گرم بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 497-505]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 521-532]
  • خصوصیات کیفی نان خمیرترشی بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 379-397]
  • خمیرترش سبوس برنج بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 379-397]
  • خواص فیزیکی تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 305-321]
  • خواص فیزیکی بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 567-581]
  • خواص فیزیولوژیکی بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 247-256]

د

  • دمای استخراج اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]
  • دمای هوا تحلیل انرژی و اگزرژی یک خشک‌کن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 421-439]

ذ

  • ذرت بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 521-532]

ر

  • راندمان ریزپوشانی ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 19-30]
  • رب گوجه فرنگی تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 137-148]
  • ریزپوشانی بررسی ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی ریزکپسول‌های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک‌کردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
  • ریزجلبک بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 583-599]
  • ریزساختار بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 567-581]
  • روش سطح پاسخ استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 91-103]
  • روش سطح پاسخ بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 121-136]
  • روش سطح پاسخ (RSM) بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 379-397]
  • روغن دانه ماریتیغال پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 483-496]
  • روغن کنجد امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 409-420]
  • رئولوژی دینامیک تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 323-339]

ز

  • زیست دسترسی الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست‌دسترسی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 467-481]
  • زعفران تعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 31-44]
  • زمان استخراج اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]
  • زنجبیل اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]
  • زئین الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست‌دسترسی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 467-481]

ژ

  • ژلاتین اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 149-159]

س

  • ساختار اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 149-159]
  • سامانه ماشین بویایی سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 75-89]
  • سبوس برنج تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 549-565]
  • سی تی اسکن تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 305-321]
  • سطح پاسخ مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 277-292]
  • سینتیک سینتیک خـشک‌کردن فیلم های زیست‌تخریب‌پذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 1-8]
  • سینتیک خشک کردن بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 497-505]

ش

  • شبکه عصبی پرسپترون چندلایه بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 497-505]
  • شبکه عصبی مصنوعی مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 161-174]
  • شبکه عصبی مصنوعی طبقه‌بندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 507-520]
  • شربت با مالتوز بالا تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
  • شربت خام پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 45-54]
  • شکل ظرف تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 363-378]
  • شلتوک بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 497-505]
  • شناسایی الگو تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 137-148]

ص

  • صمغ دانه مرو تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 323-339]
  • صمغ‌عربی بررسی ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی ریزکپسول‌های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک‌کردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
  • صمغ کنجاک تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 323-339]

ض

  • ضریب انتشار سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
  • ضریب پخش رطوبت موثر خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 233-245]
  • ضریب نفوذ موثر مدل‏ سازی ریاضی فرایند خشک ‏کردن با هوای گرم برش ‏های به با پیش‏ تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال‏ سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]

ط

  • طبقه بندی طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 341-350]
  • طبقه بندی طبقه‌بندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 507-520]
  • طبقه‌بندی کیفی به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 351-362]

ظ

  • ظرفیت ایجاد امولسیون تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 399-408]

ع

  • عیوب ظاهری طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 341-350]

غ

  • غیر مخرب تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 305-321]

ف

  • فراصوت خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 233-245]
  • فراصوت تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 293-304]
  • فرایند اکستروژن بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 521-532]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]
  • فیلم خوراکی ترکیبی اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 149-159]
  • فیلم زیست تخریب پذیر سینتیک خـشک‌کردن فیلم های زیست‌تخریب‌پذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 1-8]
  • فیلم مرکب بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 567-581]

ک

  • کبودی تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 305-321]
  • کیتوزان ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 19-30]
  • کیتوزان اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 149-159]
  • کیتوزان تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
  • کربوکسی متیل سلولز تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 323-339]
  • کروماتوگرافی تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 293-304]
  • کف تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 399-408]
  • کمومتریک به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 351-362]
  • کمومتریکس امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 409-420]

گ

  • گاودانه تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
  • گلاب سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 75-89]
  • گلابی تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 305-321]
  • گلابی طبقه‌بندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 507-520]
  • گوشت بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 257-276]
  • گوشت مرغ استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 91-103]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 379-397]
  • لیکوپن الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست‌دسترسی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 467-481]
  • لیموترش خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 233-245]

م

  • مادون قرمز سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
  • مادون قرمز بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 121-136]
  • ماشین بویایی تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 137-148]
  • مایکروویو تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 363-378]
  • مایکروویو مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 277-292]
  • مالتودکسترین بررسی ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی ریزکپسول‌های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک‌کردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
  • مالتوژنیک آمیلاز تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
  • ماهی کپور بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 257-276]
  • مدل ریاضی مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 161-174]
  • مدلسازی سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
  • مدل سازی مدل‏ سازی ریاضی فرایند خشک ‏کردن با هوای گرم برش ‏های به با پیش‏ تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال‏ سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
  • مغز پسته بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 121-136]
  • مکمل‌فیبری تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 549-565]
  • مورفولوژی ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 19-30]
  • موسیلاژ دانه به تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی‌های نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 533-547]
  • میوه به سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]

ن

  • نانوالیاف تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
  • نانوامولسیون ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 19-30]
  • نانوامولسیون خودبخودی تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی‌های نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 533-547]
  • نانوبیوکاتالیست تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
  • نانوکامپوزیت تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
  • نسبت رطوبت مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 161-174]
  • نشاسته ذرت ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 187-200]
  • نشاسته مقاوم ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 187-200]
  • نعناع فلفلی تحلیل انرژی و اگزرژی یک خشک‌کن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 421-439]

و

  • ویژگی های رنگی تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 399-408]
  • ویژگی های ساختاری ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 187-200]
  • ویژگی های عملکردی ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 187-200]
  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی تعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 31-44]
  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 55-73]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 483-496]

ه

  • هیدرولیز بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 583-599]
  • هویج بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 247-256]

ی

  • یکنواختی حرارت تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 363-378]