دوره و شماره: دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398 
تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ

صفحه 399-408

10.22104/jift.2018.2543.1596

مهدیه صفررضوی زاده؛ محمد حسین آق خانی؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ فرشته حسینی

تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ


امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد

صفحه 409-420

10.22104/jift.2019.3213.1772

مجتبی نادری بلداجی؛ مهشید مختاری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی توحیدی

امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد