نمایه نویسندگان

آ

  • آبدانان مهدی زاده، سامان برآورد میزان دو آنزیم‏ PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 597-612]
  • آزادمرد دمیرچی، صدیف تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 557-566]
  • آقاجانی، نرجس بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 469-483]
  • آقائی، زهرا تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 567-581]

ا

  • ابراهیم زاده موسوی، زینب السادات بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 141-150]
  • ابونجمی، محمد بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 39-47]
  • اجاق، سید مهدی اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 13-23]
  • احمدیان، زهرا تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 301-318]
  • اخلاقان، زیبنده تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 557-566]
  • ایزدی، ایمان بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 385-396]
  • اسماعیل زاده کناری، رضا تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 361-372]
  • اصغری، علی ارزیابی برخی از ویژگی‌های کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 203-218]
  • امام جمعه، زهرا ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 485-497]
  • امامی فر، آریو ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 663-680]
  • امینی فر، مهرناز اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 241-251]
  • انصاری، سمیه استخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 219-239]
  • اولادغفاری، عارف تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 557-566]

ب

  • باقری، آذین تعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 613-626]
  • برزگر، حسن بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته‌ای [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 77-89]
  • برزگر، حسن بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 499-507]
  • بستان، آرام بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 583-596]
  • بی مکر، ماندانا بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 49-64]
  • بی مکر، ماندانا ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 485-497]
  • بنی خالد، مریم تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیش‌فرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 397-414]
  • بهروزی خزائی، ناصر آنالیز انرژی و اکسرژی خشک‌کن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 253-271]

پ

  • پزشکی نجف آبادی، اکرم حامل‌های لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 651-662]
  • پیغمبردوست، سیدهادی تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 557-566]
  • پناهی، مرضیه بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته‌ای [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 77-89]
  • پودی، یاسمن بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 49-64]
  • پورعاشوری، پرستو ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 271-286]
  • پورفرزاد، امیر تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 301-318]

ت

  • تقی نژاد، ابراهیم تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
  • توحیدی، مجتبی استفاده از سامانه ماشین بویایی به‌منظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 527-541]

ج

  • جانی، محمدجواد مطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 177-188]
  • جعفری، سید مهدی ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 271-286]
  • جعفری، سعید تاثیر پوشش تری‌هالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 287-300]
  • جوانمرد داخلی، مجید بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 583-596]
  • جوینده، حسین بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 499-507]

چ

  • چگینی، غلامرضا مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 681-697]

ح

  • حبیبی، مریم اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 13-23]
  • حجتی، محمد بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته‌ای [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 77-89]
  • حجتی، محمد تاثیر پوشش تری‌هالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 287-300]
  • حیدری، امیر بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 373-384]

خ

  • خالصی، هدی بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
  • خزایی، جواد بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 39-47]
  • خزایی، جواد مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 681-697]
  • خواجوی، رسول ارزیابی برخی از ویژگی‌های کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 203-218]

د

  • درویشی، حسین آنالیز انرژی و اکسرژی خشک‌کن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 253-271]
  • درویشی، یوسف بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-75]
  • دهقان، نسیم بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 499-507]
  • دولتی، مجید استفاده از سامانه ماشین بویایی به‌منظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 527-541]

ذ

  • ذکاوتی، رؤیا تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیش‌فرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 397-414]

ر

  • راسخ، منصور بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-75]
  • رجایی، پیمان بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 39-47]
  • رحیمی، سمیه مطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 177-188]
  • رحیمی، محمودرضا مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 107-122]
  • رخشی، الهام بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 141-150]
  • رسولی شربیانی، ولی تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
  • رضوی، سیدهادی بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 141-150]
  • رفتنی امیری، زینب تاثیر روش‌های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 349-359]
  • رفتنی امیری، زینب بهینه‌سازی شرایط پیش‌فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 415-426]
  • رهبر، فاطمه بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 39-47]
  • رهنمون، پریا بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 583-596]

ز

  • زرین قلمی، سهیلا بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 49-64]

س

  • ساری، عباسعلی بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 469-483]
  • سالاری، امیر مدل‌سازی سینتیک خشک کردن برش‌های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه‌های عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]
  • سالارنیا، مینا ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 485-497]
  • سرابی جماب، محبوبه بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 583-596]
  • سرابندی، خشایار خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 637-650]
  • سلطانی کاظمی، مریم برآورد میزان دو آنزیم‏ PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 597-612]
  • سندگل، عیسی تاثیر روش‌های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 349-359]

ش

  • شعبانپور، بهاره ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 271-286]
  • شمس آبادی، حسینعلی ارزیابی برخی از ویژگی‌های کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 203-218]
  • شهیری طبرستانی، هدی بهینه‌سازی شرایط پیش‌فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 415-426]

ص

  • صادقیان، علیرضا بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 159-176]
  • صادقی ماهونک، علیرضا خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 637-650]
  • صفری امیری، زهرا استفاده از سامانه ماشین بویایی به‌منظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 527-541]
  • صمیمی هشجین، فاطمه بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 373-384]

ط

  • طباطبائی یزدی، فریده بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 123-140]
  • طباطبائی کلور، رضا تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 361-372]

ع

  • عادلی، افشین اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 13-23]
  • عبدالهی، مهدی اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 13-23]
  • عیدخانی رودی، آیلین اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 241-251]
  • عرب حسینی، اکبر مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 681-697]
  • عسافی، منصور مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 627-636]
  • عطار، فرنوش اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 241-251]
  • علایی روزبهانی، زهرا اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 241-251]
  • عمادزاده، بهاره بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
  • عمادزاده، بهاره بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
  • عمادزاده، بهاره تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 567-581]

غ

  • غیبی، سیامک تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 301-318]

ف

  • فیاض، نسرین تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانه‌زده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 543-555]
  • فتحی، میلاد بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 385-396]
  • فدائی نوغانی، وجیهه تعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 613-626]
  • فرزادنیا، فرین حامل‌های لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 651-662]
  • فرزان، الهام مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 107-122]
  • فرهودی، زانیار آنالیز انرژی و اکسرژی خشک‌کن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 253-271]

ق

  • قاسمیان، ناصر مدل‌سازی سینتیک خشک کردن برش‌های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه‌های عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی استفاده از سامانه ماشین بویایی به‌منظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 527-541]
  • قبادی، الناز صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 447-468]
  • قرآنی، بهروز بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
  • قرآنی، بهروز تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 567-581]

ک

  • کاظمی، محسن اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 13-23]
  • کیانی، سجاد تدوین و ارزیابی مدل های عصبی مصنوعی بمنظور برآورد مقادیر L*a*b* با استفاده از مقادیر RGB تصاویر رنگی به کمک بینایی رایانه ای [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 151-158]
  • کاوه، شیما خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 637-650]
  • کدخدایی، رسول بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
  • کدخدایی، رسول تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلی‌مارین [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 509-525]
  • کدیور، مهدی بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 385-396]
  • کرمی، حامد بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-75]
  • کریمی آکندی، سیدرضی مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 681-697]
  • کوچکی، آرش صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 447-468]
  • کوهی کمالی، سارا مطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 177-188]

گ

  • گرائیلی، زینب خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 637-650]
  • گلمکانی، محمدتقی بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 141-150]
  • گنجلو، علی بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 49-64]
  • گنجلو، علی ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 485-497]

م

  • متولی، علی تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 361-372]
  • متولی، علی بررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 699-713]
  • محبی، محبت تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانه‌زده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 543-555]
  • محتسبی، سید سعید استفاده از سامانه ماشین بویایی به‌منظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 527-541]
  • محمدزاده میلانی، جعفر تاثیر روش‌های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 349-359]
  • محمدی نافچی، عبدالرضا بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 373-384]
  • مددی اورگانی، وحید مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 107-122]
  • مرتضوی، سید علی بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 123-140]
  • مرتضوی، سید علی بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 159-176]
  • میرزایی، محمد تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 361-372]
  • مشیری روشن، آرزو بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 469-483]
  • معمار دستجردی، رسول مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 627-636]
  • میلانی، الناز بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 123-140]
  • میلانی، الناز تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانه‌زده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 543-555]
  • مینایی، سعید تدوین و ارزیابی مدل های عصبی مصنوعی بمنظور برآورد مقادیر L*a*b* با استفاده از مقادیر RGB تصاویر رنگی به کمک بینایی رایانه ای [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 151-158]
  • مهراد، بهار ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 271-286]
  • مهرنیا، محمدامین بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 499-507]

ن

  • ناطقی، لیلا استخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 219-239]
  • ناظری، فاطمه السادات بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 385-396]
  • نداف زاده، مریم برآورد میزان دو آنزیم‏ PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 597-612]
  • نصری، زرین بهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 319-347]
  • نصری، زرین فرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 427-446]
  • نصیریان، نیما تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیش‌فرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 397-414]
  • نیک نیا، نوشین تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلی‌مارین [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 509-525]
  • نوشاد، محمد تاثیر پوشش تری‌هالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 287-300]
  • نوشاد، محمد مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 627-636]

و

  • وریدی، محمد جواد صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 447-468]
  • وریدی، مهدی صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 447-468]
  • وطن خواه لطف آبادی، شهرزاد بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 159-176]

ه

  • هاشمی، سید جعفر بررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 699-713]
  • هاشمی، ندا بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 123-140]

ی

  • یزدانی، فاطمه بهینه‌سازی شرایط پیش‌فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 415-426]
  • یگانه زاد، سمیرا بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 159-176]
  • یوسفی، علیرضا مدل‌سازی سینتیک خشک کردن برش‌های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه‌های عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]