نمایه نویسندگان

آ

  • آزادبخت، محسن بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 63-74]
  • آزادمرد دمیرچی، صدیف بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-9]

ا

  • اثنی عشری، سولماز ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 11-23]
  • احمدی چناربن، حسین عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 43-51]
  • اسدی امیرآبادی، علیرضا بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشک‌کردن ترکیبی هوای داغ- مادون‌قرمز برش‌های بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 53-60]
  • اسکندریون، محمدرضا بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 93-100]
  • اسلامی مشکنانی، عاطفه بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 59-70]
  • اسلامی مشکنانی، عاطفه اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-10]
  • اسماعیل زاده کناری، رضا مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 83-91]
  • ایکانی، محمدحسن بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 11-21]
  • اکبریان میمند، محمد جواد تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 85-93]
  • الغونه، علی بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
  • امامی فر، آریو ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 15-29]
  • اولیایی، سید امیر تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 87-101]

ب

  • باقری، هادی مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 3-16]
  • بشیری صدر، زین العابدین بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 11-21]
  • بک محمدپور، مصطفی مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 75-84]
  • بیگ محمدی، زهرا جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-107]
  • بیگ محمدی، فرانک بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-9]
  • بنیادیان، مجتبی تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 105-113]
  • بنائیان دستجردی، حسین بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]
  • بهارلوئی، رضوان تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 105-113]
  • بهزاد، طیبه خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 49-56]

پ

  • پرتو، فرشته بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 93-100]
  • پزشکی، اکرم حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]
  • پیغمبردوست، سیدجمال الدین بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلی‌اتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 27-37]
  • پیغمبردوست، سید جمال الدین بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-9]
  • پیغمبردوست، سیدهادی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلی‌اتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 27-37]
  • پیغمبردوست، سیدهادی مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 75-84]
  • پیغمبردوست، سیدهادی بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-9]
  • پور ثانی، پریسا تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 87-101]

ت

  • تیموری، مریم بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 93-100]
  • توکلی دخرآبادی، مریم تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-25]

ج

  • جعفری، حسن بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 63-74]
  • جعفری، سید مهدی بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 57-65]
  • جوانمرد داخلی، مجید تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف‌های رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 3-14]

ح

  • حجتی، محمد بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 43-57]
  • حدادخداپرست، محمد حسین مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 83-91]
  • حسینی، محمدیار بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]
  • حصاری، جواد مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 75-84]
  • حصاری، جواد بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-9]
  • حق جو، سارا ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 11-23]
  • حمیدی اصفهانی، زهره تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-25]
  • حمیدی اصفهانی، زهره جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-107]

خ

  • خاتمیان، معصومه تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 87-101]
  • خجسته پور، مهدی کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 103-114]
  • خدابخشیان، رسول کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 103-114]
  • خسروی دارانی، کیانوش بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 39-48]
  • خسروی دارانی، کیانوش بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 59-70]
  • خسروی دارانی، کیانوش اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-10]
  • خسروی دارانی، کیانوش جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-107]

د

  • داورپناه، زهره خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 49-56]
  • دهقان نیا، جلال تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 71-83]
  • دهقان نیا، جلال ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 11-23]

ر

  • رونقی، طاووس تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 71-83]

س

  • سازگارنیا، آمنه کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 103-114]
  • سحری، محمد علی جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-107]
  • سیدآبادی، محمدمهدی مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 3-16]
  • سیدالنگی، سیده زهرا مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 23-38]
  • سمائی، سیده پریا بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 57-65]

ش

  • شاهدی، محمد خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 49-56]
  • شب خیز، محمدعلی بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 11-21]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 57-65]
  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه‌های کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 31-42]
  • صادقی ماهونک، علیرضا فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
  • صالحی، فخرالدین بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشک‌کردن ترکیبی هوای داغ- مادون‌قرمز برش‌های بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 53-60]
  • صالحی، فخرالدین فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
  • صمدپور هندواری، سهیلا بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلی‌اتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 27-37]

ض

  • ضیائی فر، امان محمد فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]

ط

  • طاهانژاد، محمد بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 43-57]
  • طاهریان، امیر بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه‌های کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 31-42]

ع

  • عباسی، سلیمان تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-25]
  • عزیزنیا، حامد بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]
  • عزیزنیا، سمیه بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]
  • عطایی صالحی، اسماعیل مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 83-91]
  • علیرضالو، کاظم مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 75-84]
  • عمادی، باقر کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 103-114]

غ

  • غضنفرزاده، زینب بررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 75-85]

ف

  • فدایی نوغانی، وجیهه بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 59-70]
  • فدایی نوغانی، وجیهه اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-10]
  • فدائی نوغانی، وجیهه بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 39-48]
  • فدوی، ابوالفضل اثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره‌ برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 85-96]
  • فرجی کفشگری، سمانه تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 85-93]
  • فلاح شجاعی، مونا تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 85-93]

ق

  • قادرمزی، رضا تأثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی‌های فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-74]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 105-113]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی برآورد میزان شاخص‌شمارش کلی میکروبی میگوی پرورشی (گونه وانامی) به کمک پردازش تصویر [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 25-41]
  • قربانی، محمد بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 57-65]
  • قنبریان، داود تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 105-113]
  • قنبرزاده، بابک حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]
  • قنبرزاده، بابک تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 71-83]
  • قنبرزاده، بابک ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 11-23]
  • قنبرزاده، بابک تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 87-101]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 3-16]
  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشک‌کردن ترکیبی هوای داغ- مادون‌قرمز برش‌های بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 53-60]
  • کاشانی نژاد، مهدی فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
  • کبیری، سحر مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 23-38]
  • کدیور، مهدی بررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 75-85]
  • کرامت، جواد خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 49-56]
  • کرامت، جواد تأثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی‌های فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-74]
  • کلانتری، داود بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 63-74]
  • کوهساری، هادی اثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره‌ برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 85-96]

گ

  • گلی، رضا برآورد میزان شاخص‌شمارش کلی میکروبی میگوی پرورشی (گونه وانامی) به کمک پردازش تصویر [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 25-41]
  • گلی، سید امیر حسین تأثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی‌های فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-74]
  • گلزاریان، محمود رضا کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 103-114]
  • گل محمد، فرشته بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 11-21]
  • گودرزی، وحید بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]

م

  • محبی، محبت بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
  • محتسبی، سید سعید برآورد میزان شاخص‌شمارش کلی میکروبی میگوی پرورشی (گونه وانامی) به کمک پردازش تصویر [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 25-41]
  • محجوب، محسن عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 43-51]
  • محمدی، مریم حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]
  • میرزایی، مریم برآورد میزان شاخص‌شمارش کلی میکروبی میگوی پرورشی (گونه وانامی) به کمک پردازش تصویر [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 25-41]
  • میرزاده، ابوالفضل اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-10]
  • میرعرب رضی، سعید بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
  • مزینانی، صدیقه بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 59-70]
  • مزینانی، صدیقه اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-10]
  • مسعود، رامونا بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 39-48]
  • مقدم، محمد حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]
  • ملکی، علی تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 105-113]
  • موحد، سارا عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 43-51]
  • مؤیدی، علی اکبر تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 87-101]
  • موسوی، سیدرحیم بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]

ن

  • نجفی، محمد بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 93-100]
  • نیکنام، الناز تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف‌های رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 3-14]

و

  • ورهرام، هدایتعلی بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]

ه

  • هاشمی، زهرا بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 43-57]
  • همدانی، فاطمه مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 83-91]
  • همدمی، ناصر خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 49-56]
  • همیشه کار، حامد حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]
  • همیشه کار، حامد ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 11-23]