موضوعات = %D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC %D8%A7%D8%AC%D8%B2%D8%A7%D8%A1 %D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C
ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی

دوره 10، شماره 3، اردیبهشت 1402، صفحه 249-265

10.22104/ift.2023.6091.2135

سید جابر پورشعیب؛ محمد امین شامخی؛ ابراهیم رجب‌زاده قطرمی

ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی


تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده

دوره 10، شماره 2، بهمن 1401، صفحه 101-118

10.22104/ift.2022.5897.2125

الهام آزادفر؛ امیر حسین الهامی راد؛ اکرم شریفی؛ محمد آرمین

تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده


بهینه‏ سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica)

دوره 9، شماره 4، مرداد 1401، صفحه 309-329

10.22104/ift.2022.5470.2093

سودابه عین افشار؛ پروین شرایعی؛ مسعود یقبانی

بهینه‏ سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica)


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک

دوره 8، شماره 3، اردیبهشت 1400، صفحه 309-324

10.22104/jift.2021.4417.2008

بهار شهیدی؛ اکرم شریفی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد احمدی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک


افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی

دوره 8، شماره 3، اردیبهشت 1400، صفحه 365-382

10.22104/jift.2021.4595.2020

لاله محمودی؛ حمید توکلی پور؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ احمد کلباسی اشتری

افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی


بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 567-580

ریحانه سروریان؛ امیراقبال خواجه رحیمی؛ مهرنوش تدینی؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد حجتی

بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا


بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز

دوره 4، شماره 4، تیر 1396، صفحه 1-12

10.22104/jift.2017.452

فوزیه صحنه؛ مائده السادات محمدی؛ قاسم نجف پور درزی؛ علی اکبر مقدم نیا


تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت

دوره 4، شماره 4، تیر 1396، صفحه 67-76

10.22104/jift.2017.457

حامد صابریان؛ فرشته حسینی؛ شادی بلوریان


استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا

دوره 4، شماره 4، تیر 1396، صفحه 93-107

10.22104/jift.2017.2047.1462

انور شلماشی؛ فرشته گل محمد؛ زین العابدین بشیری صدر