کلیدواژه‌ها = رنگ سنجی
تعداد مقالات: 4
1. بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ

دوره 5، شماره 4، تابستان 1397، صفحه 583-596

پریا رهنمون؛ محبوبه سرابی جماب؛ مجید جوانمرد داخلی؛ آرام بستان

بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ


3. بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای

دوره 3، شماره 4، تابستان 1395، صفحه 89-96

آزاده قربانی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی


4. تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 87-101

سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مؤیدی؛ پریسا پور ثانی؛ معصومه خاتمیان