کلیدواژه‌ها = %D8%B1%D9%86%DA%AF %D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C
بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ

دوره 5، شماره 4، مرداد 1397، صفحه 583-596

10.22104/jift.2018.2552.1599

پریا رهنمون؛ محبوبه سرابی جماب؛ مجید جوانمرد داخلی؛ آرام بستان

بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ


بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای

دوره 3، شماره 4، شهریور 1395، صفحه 89-96

10.22104/jift.2016.340

آزاده قربانی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی


تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2

دوره 2، شماره 4، مرداد 1394، صفحه 87-101

10.22104/jift.2015.206

سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مؤیدی؛ پریسا پور ثانی؛ معصومه خاتمیان