کلیدواژه‌ها = %22%D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C%22
اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 1-10

10.22104/jift.2015.125

وجیهه فدایی نوغانی؛ صدیقه مزینانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ عاطفه اسلامی مشکنانی؛ ابوالفضل میرزاده