کلیدواژه‌ها = %D9%88%D8%A7%DA%98%DA%AF%D8%A7%D9%86 %DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C%3A %22%D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86%D8%A7 %D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%B3%22
اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 1-10

10.22104/jift.2015.125

وجیهه فدایی نوغانی؛ صدیقه مزینانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ عاطفه اسلامی مشکنانی؛ ابوالفضل میرزاده