فناوریهای نوین غذایی (JIFT) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1397)
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)
کلیدواژهها =
مدلسازی
تعداد مقالات:
3
1
تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن
دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه
71-83
طاووس رونقی؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
424.21 K
2
مدلسازی سینتیک خشکشدن لایه نازک کمه(کشک محلی)
دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه
3-16
هادی باقری؛ محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
639.31 K
3
تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده
دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه
21-36
سجاد علیزاده زیناب؛ جلال دهقان نیا؛ محمود صوتی خیابانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
2.8 MB