کلیدواژه‌ها = مدل‌سازی
تعداد مقالات: 3
1. تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه 71-83

طاووس رونقی؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده


2. مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی)

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 3-16

هادی باقری؛ محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد


3. تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 21-36

سجاد علیزاده زیناب؛ جلال دهقان نیا؛ محمود صوتی خیابانی