کلیدواژه‌ها = %D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA %D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای

دوره 10، شماره 3، اردیبهشت 1402، صفحه 281-298

10.22104/ift.2023.6244.2139

مهدی قوانلو؛ محسن آزادبخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک

دوره 8، شماره 3، اردیبهشت 1400، صفحه 309-324

10.22104/jift.2021.4417.2008

بهار شهیدی؛ اکرم شریفی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد احمدی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک