کلیدواژه‌ها = چروکیدگی
تعداد مقالات: 5
1. ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 خرداد 1399

ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه


4. مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه

دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 101-114

اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین عباسپور فرد


5. تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه 71-83

طاووس رونقی؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده