نویسنده = %D8%B2%D9%87%D8%B1%D9%87 %D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF%DB%8C %D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز

دوره 10، شماره 1، آبان 1401، صفحه 15-33

10.22104/ift.2022.5637.2102

ادریس رحمتی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ احمد بناکار؛ محمدتقی عبادی؛ زهره حمیدی اصفهانی

بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز


جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 97-107

10.22104/jift.2015.132

زهرا بیگ محمدی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمد علی سحری؛ کیانوش خسروی دارانی


تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 17-25

10.22104/jift.2014.68

مریم توکلی دخرآبادی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ سلیمان عباسی