نویسنده = %D9%81%DB%8C%D8%B6 %D8%A7%D9%84%D9%87 %D8%B4%D9%87%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C
ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 10، شماره 4، مرداد 1402، صفحه 319-333

10.22104/ift.2023.1332

علی داد پروانه؛ امین طاهری گراوند؛ فیض اله شهبازی

ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی


رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ

دوره 7، شماره 1، آذر 1398، صفحه 31-40

10.22104/jift.2019.3199.1769

اردشیر کرمیان؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی

رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ


استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ

دوره 6، شماره 1، آذر 1397، صفحه 91-103

10.22104/jift.2018.2962.1718

امین طاهری گراوند؛ سودابه فتاحی؛ فیض اله شهبازی؛ امین نصیری

استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ