نویسنده = مهدی کاشانی نژاد
تعداد مقالات: 7
1. بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 تیر 1398

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ مهدی کاشانی نژاد


2. بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 121-136

افسانه مرشدی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ احمد شاکر اردکانی؛ علی مصطفوی

بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ


3. تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 107-118

فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد


4. بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata)

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 45-57

محمدمهدی سیدآبادی؛ علیرضا اسدی امیرآبادی؛ افسانه طاهری؛ مهدی کاشانی نژاد


5. بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 1-11

آزاده رنجبر ندامانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی پروینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو


6. تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 23-32

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد


7. مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 13-20

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد