نویسنده = محمد جواد وریدی
تعداد مقالات: 3
1. صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی

دوره 5، شماره 3، بهار 1397، صفحه 447-468

الناز قبادی؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ آرش کوچکی


2. ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus)

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 143-157

نسترن اکبرزاده؛ محمد جواد وریدی؛ فخری شهیدی؛ الناز میلانی


3. بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 65-76

سحر نایبندی آتشی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی؛ محبت محبی؛ محمدجواد وریدی