نویسنده = سمیه رحیمی
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 آبان 1402

10.22104/ift.2023.6399.2149

سمیه رحیمی؛ مهسا خرمی؛ مجتبی نصر اصفهانی؛ اعظم اعرابی


مطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی

دوره 5، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 177-188

10.22104/jift.2017.2519.1590

محمدجواد جانی؛ سمیه رحیمی؛ سارا کوهی کمالی