نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF %D9%82%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C
Improving the oxidative stability of purslane seed oil via emulsions stabilized by whey protein isolate-inulin mixtures and conjugates

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 دی 1402

10.22104/ift.2024.6570.2160

عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 17-29

10.22104/jift.2016.332

مهدیه اکبری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ خشایار سرابندی


تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 23-32

10.22104/jift.2016.283

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد


بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 57-65

10.22104/jift.2014.72

سیده پریا سمائی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز

دوره 1، شماره 4، شهریور 1393، صفحه 29-36

10.22104/jift.2014.50

اعظم ملک قاسمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو