نویسنده = %D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C %D9%82%D8%A7%D8%B3%D9%85%DB%8C %D9%88%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C
شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی

دوره 9، شماره 4، مرداد 1401، صفحه 383-405

10.22104/ift.2022.5628.2101

فاطمه شریفی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ محسن قاسمی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی

شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی


بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 415-429

10.22104/jift.2021.4901.2043

فریده کیوانی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ زهرا ایزدی

بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک


ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 457-468

10.22104/jift.2019.3581.1860

آیت محمدرزداری؛ سجاد رستمی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی اصغر انصافی؛ مجتبی بنیادیان

ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام


پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی

دوره 8، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 295-308

علی لطفی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی

پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی


تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 447-460

10.22104/jift.2020.3831.1908

علی کیاپی؛ ابراهیم تقی نژاد؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مصطفی بهرامی

تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم


امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد

دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398، صفحه 409-420

10.22104/jift.2019.3213.1772

مجتبی نادری بلداجی؛ مهشید مختاری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی توحیدی

امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد


قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات

دوره 6، شماره 2، بهمن 1397، صفحه 219-231

10.22104/jift.2018.3048.1735

مجتبی توحیدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مهدی قاسمی نافچی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ فائزه جمالیزاده؛ سید محمد صفی الدین اردبیلی؛ مهدی خانی

قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات


سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب

دوره 6، شماره 1، آذر 1397، صفحه 75-89

10.22104/jift.2018.2940.1712

پریا شعبانی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی توحیدی؛ سعید ریزی

سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب


تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی

دوره 6، شماره 1، آذر 1397، صفحه 137-148

10.22104/jift.2018.2982.1726

آیت محمدرزداری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سیده هدی یوسفیان؛ مریم سیادت؛ زهرا ایزدی؛ سجاد رستمی

تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی


استفاده از سامانه ماشین بویایی به‌منظور تشخیص تقلب در زیره کوهی

دوره 5، شماره 3، اردیبهشت 1397، صفحه 527-541

10.22104/jift.2017.2487.1579

زهرا صفری امیری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی توحیدی؛ سید سعید محتسبی؛ مجید دولتی


کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر

دوره 4، شماره 3، اردیبهشت 1396، صفحه 53-63

10.22104/jift.2017.436

نوشین قطره سامانی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حسین مهربان؛ مجتبی بنیادیان


آزمون در حال جریان یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند

دوره 4، شماره 2، دی 1395، صفحه 131-140

10.22104/jift.2016.435

حامد خلیلیان؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سجاد رستمی


برآورد میزان شاخص‌شمارش کلی میکروبی میگوی پرورشی (گونه وانامی) به کمک پردازش تصویر

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 25-41

10.22104/jift.2015.127

رضا گلی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مریم میرزایی؛ سید سعید محتسبی


تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 105-113

10.22104/jift.2015.94

رضوان بهارلوئی؛ علی ملکی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ داود قنبریان؛ مجتبی بنیادیان